PİLOT girişimleri Silikon Vadisi’nde

Stanford Global Eğitim Merkezi İş Birliğiyle Girişimciler Uluslararası Arenada Büyüme Fırsatı Buldu

Stanford Global Eğitim Merkezi ile iş birliği içinde hazırlanan program sayesinde girişimciler, özel eğitimlere, çalıştaylara ve yatırımcı sunumlarına katılma imkanı buldu. Dünyanın önde gelen yatırımcıları ve teknoloji devleriyle buluşan girişimciler, işlerini küresel standartlara taşıyarak uluslararası ağlara erişme fırsatı elde etti.

TT Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan şunları söyledi: “Stanford Üniversitesi’ndeki program, girişimlerimizin uluslararası ölçekte değer yaratması için büyük önem taşıyor. TT Ventures olarak, buradaki ekosistemle yakından çalışarak girişimlerimize yeni fırsatlar sunuyoruz. TT Ventures PİLOT ile bugüne kadar 121 girişime 3.2 milyon dolarlık nakit ve yatırım desteği sağladık. Bu girişimlerden 69’u toplamda 55 milyon dolarlık yatırım aldı ve PİLOT mezunlarının portföy değeri 2024 itibarıyla 364 milyon dolara ulaştı. Girişimlerimiz dünya genelinde faaliyet gösteriyor ve TT Ventures PİLOT ile Türkiye’nin girişimcilik ekosistemini desteklemeyi ve yeni ‘unicorn’lar yaratmayı hedefliyoruz.”

Related Posts

İhracatta nisan ayında geçen yıla göre artış

Uludağ İhracatçılar Birliği UİB’nin 2025 Nisan ayı ihracat rakamları açıklamasına göre nisan ayında ihracatı 3,2 milyar dolar olan UİB’nin, yılın ilk 4 aylık ihracat tutarı da 13 milyar 65 milyon 358 bin dolar oldu.

SSB Başkanı Görgün: Dünyanın 180 ülkesine ihracat yapan bir sektör haline geldik

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Görgün, Kıbrıs Barış Harekatı’ndan sonra kurulan Türk savunma şirketlerinin dünyanın sayılı şirketleri arasına girdiklerini belirterek, “Dünyanın 180 ülkesine ihracat yapan bir sektör haline geldik.” dedi.

Çin’den uyuşturucu kimyasallar için ABD’ye taviz sinyali: Ticaret savaşı yumuşayabilir

ABD ile Çin arasında tırmanan ticaret gerilimini azaltmak isteyen Pekin yönetiminin, fentanil ve öncü kimyasalların ihracatını denetleme sözüyle Washington’la müzakereye kapı araladığı ileri sürüldü. Çinli Bakan Vang’ın, ABD’li yetkililerle görüşmek üzere harekete geçtiği bildirildi.

Merkez Bankası’nın son kararları ne anlama geliyor: Uzmanlardan sert eleştiriler

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, TL’ye geçişi hızlandırmak ve rezervleri güçlendirmek amacıyla yeni makroihtiyati tedbirleri devreye aldı. Uzmanlar, düzenlemelerin döviz talebini sınırlayabileceğini ancak ekonomide kopan bağların hâlâ onarılamadığını belirtiyor. “Başa döndük” diyen de var, “mucize beklemeyin” diyen de…

Altının ons fiyatında olası geri çekilmelerde merkez bankalarının etkili olması bekleniyor

İş Yatırım Uluslararası Piyasalar Direktörü Şant Manukyan, “Altının ons fiyatında gerçek anlamda bir geri çekilme olacaksa ben yine bunun yükselişi tetikleyen merkez bankalarından geleceğini düşünüyorum.” dedi.

KKTC’de TEKNOFEST heyecanı devam ediyor

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) başkenti Lefkoşa’daki eski Ercan Havalimanı’nda üçüncü gün etkinlikleri ile devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir